Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Effektív szemfényvesztés 1.

  Nem olyan régen ejtettünk szót a különféle effektekkel rendelkező körömlakkokról, de a nyári kollekció szemlézése után kénytelenek voltunk rájönni, hogy máris idejét múlta az információ. No, nem azért, mert ne léteznének, és ne lennék ugyanolyan népszerűek az effektes lakkok, sőt. A legutóbbi áttekintés óta ugrásszerűen nőtt az ilyen kollekciók száma.


 2. Ha valami nem stimmel... azaz hogyan javítsunk hibákat 2.

  Lepattogó körömlakkok
  A legbosszantóbb jelenség a lakkimádók számára, hogy az otthoni festés után még a legjobb minőségű körömlakk is 4-5 napon belül pattogni kezd. Sokan vannak, akik pont emiatt szoktak rá a műköröm hordására, mások műköröm hatású körömlakkot választanak, amely vastagabb – és így tartósabb – réteget képez a körmön.


 3. Vásárlásod most külön díjazzuk!

  Szerezd be soron következő körömdíszítésed alapanyagait és kellékeit a Moonbasanails.hu webáruházban 2014. szeptember 5. és 2014. szeptember 14. között és most minden 6000,- Ft érték felett vásárlónk sorsoláson vesz részt, ahol értékes nyereményeket sorsolunk ki!


 4. Ha valami nem stimmel... azaz hogyan javítsunk hibákat 1.

  Ha romlik a körömlakk állagaNagy kérdés, hogy mivel hígítsuk a körömlakkot, ha a hosszú állás vagy a ritka használat során besűrűsödik. Vannak, akik lakklemosóval hígítják, nyilván ezt a lemosó fajtája is válogatja, néha törékennyé válik tőle a lakk, néha nem.


 5. Csomagod kerestetése a GLS futárszolgálat rendszerében

  Már megrendelted a kívánt termékeket a Moonbasanails.hu webáruházból és értesítést is kaptál a várható érkezésről, de a futárt nem érted el, hiába kerested? Tanácstalan vagy, hogy ilyenkor mit kell tenni? Olvasd el leírásunkat, amelyben igyekszünk segíteni neked a csomagod mielőbbi kézhezvételében.


 6. Színes körmök, vidám nyári minták 2.

  CsíkokZizzent csíkosAz ún. fan brush segítségével tudjuk a következő mintát nagyon egyszerűen elkészíteni. A fan brush a legkülönbözőbb méretekben kapható ecsetforma, amelynek az a jellegzetessége, hogy az ecset szőreit legyező alakban elterítve rögzítették a szárhoz. Emiatt úgy lehet vele festeni, mintha számos nagyon vékony ecset lenne egymás mellé rögzítve.


 7. Színes körmök, vidám nyári minták 1.

  A nyár a színek vidám forgatagának időszaka. Most különösen, hiszen nem csak divatszíneink vannak, hanem egyenesen divatszivárványaink, ugyanis idén nagyon divatos, ha a divat több színét is együtt tesszük a toalettünk részévé. Nézzük, hogy jelenhet ez meg a körmökön!


 8. Menyasszonyi körömtrend 2014 – 2.

  Az idei év esküvői divatszíne az arany, legalábbis, ami a kiegészítőket illeti. A körömmintában is gyakran feltűnik, akár tip, akár aranylemez, kitöltés, akár arany színűre festett, áttört 3 D rátét minta formájában.


 9. Menyasszonyi körömtrend 2014 – 1.

  Az esküvői szezon lassan beindul – bár az idő nem túl kegyes, így a nyár legelején – így érdemes ismét foglalkoznunk újra az idei mintákkal és lehetőségekkel, amelyek révén különlegesen szép menyasszonyok lehetünk majd. Elöljáróban foglaljuk össze, hogy az idei trend mennyiben szivárgott át erre a területre, és nézzük meg az újdonságokat is.


 10. Természetes körömápolás

  Jól tudjuk – már mi is írtunk erről itt – hogy körmeink állapota nem csak a műköröm-körömfestés-lakklemosás Bermuda háromszögében dől el, hanem a testünkben zajló folyamatokat is tükrözi. A körömlemezeken vagy a körömágyon feltűnő különféle elváltozásokból a szerveink állapotára, a testünk ásványianyag- és vitamin-ellátottságára következtethetünk.


 11. Tetszik-e a körömfestés a férfiaknak?

  Természetesen a kérdésre a válasz attól függ leginkább, hogy melyik férfit kérdezzük. Vagyis nem lehet általánosságban azt mondani, hogy a férfiak utálnák vagy éppen elvárnák, hogy a barátnőjük körmöt fessen vagy műkörmöt rakasson rendszeresen.


 12. Virágos kedvű körömfestés egyszerűen

  Korábban írtunk már arról, hogy ezen a nyáron a karakteres virágos körömfestés a divat. Ugyanakkor rendkívül népszerű a nagy, homogén flekkeket tartalmazó mintázási mód is. Ez a kettő találkozik az alábbi, elnagyolt virág mintában, amelyben az a jó, hogy a nem túl ügyes kezűek is elkészíthetik, ugyanakkor ötletes, friss, nyárias, aranyos és szupertrendi.


 13. Létezik-e bőrbarát körömdekorációs termék?

  Lássuk, a körömápolás során mely termékcsoportok és mely anyagok okozhatnak testi tüneteket! A nitro cellulóz a körömlakk, illetve a műköröm kopásállóságát adja, ez biztosítja, hogy a külső fizikai behatások ne tudjanak nyomot hagyni a dekoráción.


 14. A körömdekorálás negatív oldala – allergia

  Mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy a körömfestés, a műköröm és a hajfestés, mivel csupa elég masszív vegyi anyagot használunk hozzájuk a megfelelő eredmény elérése végett, nem tartoznak a kifejezetten egészséges szépségápolási módszerek közé. Általában nem nagyon szoktunk ezzel törődni, de ez speciális helyzetekben – pl. terhesség – külön odafigyelést indokol.
 15. Körömreszelési technikák

  A legújabb kutatások szerint a legkíméletesebb körömformázási technika a körömreszelés. Nem csak annak hetente-tíznaponta végzett formája, amely a rövidítést és újraformázást célozza meg.


 16. A körömformázás szabályai

  Sokat írtunk már a kéz- és körömápolás különféle szabályairól és trükkjeiről, de a köröm méretének és formájának kialakításáról még nem nagyon ejtettünk szót. Az örök dilemma a körömolló-reszelő-csipesz háromszög tagjai között, valamint a hívek érvei és ellenérvei is érdemelnek néhány szót.


 17. Nyári műköröm trendek 2014

  Az idei évben folytatódik a pasztell színek térhódítása a divatban, sőt kialakulófélben van egy olyan trend, amely nem egyes színeket, hanem azok nagyon konkrét árnyalatait jelöli ki divatszínnek.


 18. Férfiaknak műköröm?

  Napjainkban már nem csak a nőket érintik az egyenrangúsági törekvések, hanem a férfiakat is. Egyre többször láthatjuk, hogy olyan tevékenységek, amelyek korábban csak a nők privilégiumai voltak, most a férfiaknak is „kijárnak”.


 19. Mit tehet a kezéért egy igényes férfi?

  Azt gondolná az ember – és különösen hajlamosak erre a férfiak, akik mindent szeretnek egyedül megoldani – hogy bizonyos dolgokat az ember magától is tud. Fogni egy körömcsipeszt és tövig vágni vele a körmünket nem ördöngösség…


 20. Férfias körömápolás

  Természetes, hogy férfiak érzékenyebbek az esztétikai élményekre, míg a női nemet jobban érdekli a szépség elérése, megteremtése, annak ápolása, a szépségápolás eszközei, a lehetőségek és az újdonságok. Ugyanakkor azokkal a problémákkal, amelyekkel a nők nem szembesül, a férfiak is előbb-utóbb szembekerülnek, így teljes (volna) a létjogosultsága annak, hogy ők is, legalább alap szinten, ápolják a bőrüket, hajukat, körmüket.


 21. Vidám nyári minták nem különösebben ügyes kezűeknek

  Sokan vagyunk vele úgy, hogy szeretnénk szép, divatos és mutatós körmöket készíteni otthon, de se az eszközeink, se a kézügyességünk nincs meg az ehhez szükséges kellékek közül. Nagyon tudunk örülni az olyan technikáknak, amelyek olyan ötleteket mutatnak meg, hogy a kézügyességtől függetlenül is készülhetnek klassz festéseink.


 22. Márványos körmök többféleképpen

  Manapság nagyon divatos az a látvány, ami nem az, aminek látszik. Ilyenek a kőnek vagy fának látszó műanyag felületek, a fémnek látszó kerámia vagy fafelületek és sorolhatnánk. A körömfestésben is utat tör magának ez a trend: a márvány, azaz kő-festés divatja. A metódus bármilyen színnel kivitelezhető, de a legelterjedtebb a türkiz követ imitáló verziója.Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}