Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Vízesés körömfestés

  Vízesésnek nevezte el a szerző, nekem egy fűcsomó jut róla eszembe, mindenesetre vidám tavaszi festésnek kiválóan elmegy, főleg, ha vidám és friss színeket alkalmazol.


 2. Kövezzetek meg!

  Nem új trend, de most végigsöpör a divaton. Már mi is írtunk korábban a 3D-s körömdíszekről és azok között is kövekről, strasszokról, kristályokról. Sőt volt már szó ékszerkörmökről is, amikor a díszítés olyan elemekből áll (fém és kő) és olyan gazdag és kimunkált, mintha maguk a körmök lennének az ékszereink.


 3. Légy szupertrendi: negative space körömminták 2.

  Folytassuk negative space körömminták leírásával. Alapok folytatás. A háromszöget tehetjük a köröm másik végére is, azaz a körmünk vége lesz ebben az esetben a háromszög talpa. Ugyanígy elkészíthetjük negatív és pozitív háromszöggel is.


 4. Mennyei manna, az istenek ajándéka most körömdíszítéseden is visszaköszönhet

  Most őszintén, valljuk be: édesszájúak vagyunk! De hát bűn ez? Dehogyis! Sőt… Az édesszájúak első számú nagy kedvence pedig nem más, mint a vanília. Ráadásul ahonnan származik a vanília az maga is fenséges, nem csak az, ami belőle készíthető! Most akár legújabb körömdíszítéseden is visszaköszönhet a vaníliakrém színárnyalat. 5. A fehér lakkról

  Azért gondoltam, hogy érdemes volna a fehér lakkról külön írni, mert idén megint nagyon divat, és a most trendi festésekben is nagyon sokféleképpen lehet felhasználni. 6. Még egyszer az idei kikeleti körömdivatról

  Részletezzük a színeket: Tagadhatatlan, hogy az idei év a különleges színek évadja. A korábbi sláger, a lazacszín továbbra is tartja magát, de bőséggel érkeznek mellé a szokatlan színárnyalatok. Már a tavaszi időszak sem csak a habos-babos világos színekről szól, bátran választhatunk erősebb színárnyalatokat is.

 7. Fagyi színek: a nyár meghatározó színvilága

  Idén nyáron sem maradsz körömdíszítési tippek nélkül, hiszen folyamatosan készülünk és figyelemmel követjük a nagyvilág divathullámait mi is. 2015 nyarának egyik nagy népszerűségre szert tehető színvilága a fagyi színek lesznek. Ezen apropóból májusban előrukkoltunk mi is eperfagyi színárnyalatainkkal, amelyek a körömdíszítésed abszolút biztos sikerei lehetnek. 8. A lábgomba megelőzése és kezelése

  Ez nagyon sok dologgal így van, de mivel a lábgomba, ha már egyszer megtelepedett, csak nagyon hosszas (hónapokig tartó) kezeléssel távolítható el – sőt vannak olyan álláspontok, hogy véglegesen soha nem szabadulunk meg tőle – ebben az esetben ez az állítás hatványozottan igaz.


 9. Egy kellemetlen téma: körömgomba

  A hosszú tél alatt a lábainknak elég mostoha sorsa volt. Szűk, sokszor kényelmetlen cipőkbe kényszerítve szinte soha nem szellőztek hiszen a hidegtől mindig védeni kellett: hol zoknival, hol cipővel, vastag bundás csizmával.


 10. Amikor a lakkal nem körmöt festünk

  Hány körömlakk az elég? Aki túl intimnek találja a kérdést, annak biztos, hogy több tucat különlegesnél különlegesebb színű, állagú és hatású körömlakkja pihen az erre szolgáló dobozban, és csak gyűlik és gyűlik.


 11. A tavasz trendszínei

  Ééééés igen!!! Végre ismét kollekció-váltáshoz érkeztünk! Ha egyelőre még csak a naptár is mondja ezt, már akkor is lassan kézzelfoghatóvá válik, hogy itt a tavasz


 12. 5 galaktikus körömminta 2.

  Telihold - Folytassuk még pár szóban a Telihold körömminta festését! Hogy valósághűbbé tegyük a Holdat, cseppentsünk egy csepp fehér festéket a műanyag lapra, majd adjunk hozzá fél csepp feketét.


 13. Chevron körömminta, azaz cikázó húsvéti trendek

  Ejtettünk már szót az idei trendi húsvéti körömmintákról, amelyek idén két igen jellegzetes irányban ágaznak el. Az egyik, amikor a körmökön állatfigurák, húsvéti jelenetek jellegzetes szimbólumok jelennek meg, élethűen, néha egészen az infantilizmus határáig. 14. Húsvéti körömminták

  Megérkezett a tavasz, és a kiviggyanó napsugár, a kikelet és a madárcsicsergés mindannyiunkat arra késztet, hogy lerázzuk magunkról a téli álmot. A ruháinkat vékonyabbra és színesebbre cseréljük, és ez jellemző a körömfestésünkre is.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}