Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda


 1. Még egyszer az idei kikeleti körömdivatról

  Részletezzük a színeket: Tagadhatatlan, hogy az idei év a különleges színek évadja. A korábbi sláger, a lazacszín továbbra is tartja magát, de bőséggel érkeznek mellé a szokatlan színárnyalatok. Már a tavaszi időszak sem csak a habos-babos világos színekről szól, bátran választhatunk erősebb színárnyalatokat is.

 2. Fagyi színek: a nyár meghatározó színvilága

  Idén nyáron sem maradsz körömdíszítési tippek nélkül, hiszen folyamatosan készülünk és figyelemmel követjük a nagyvilág divathullámait mi is. 2015 nyarának egyik nagy népszerűségre szert tehető színvilága a fagyi színek lesznek. Ezen apropóból májusban előrukkoltunk mi is eperfagyi színárnyalatainkkal, amelyek a körömdíszítésed abszolút biztos sikerei lehetnek. 3. A lábgomba megelőzése és kezelése

  Ez nagyon sok dologgal így van, de mivel a lábgomba, ha már egyszer megtelepedett, csak nagyon hosszas (hónapokig tartó) kezeléssel távolítható el – sőt vannak olyan álláspontok, hogy véglegesen soha nem szabadulunk meg tőle – ebben az esetben ez az állítás hatványozottan igaz.


 4. Egy kellemetlen téma: körömgomba

  A hosszú tél alatt a lábainknak elég mostoha sorsa volt. Szűk, sokszor kényelmetlen cipőkbe kényszerítve szinte soha nem szellőztek hiszen a hidegtől mindig védeni kellett: hol zoknival, hol cipővel, vastag bundás csizmával.


 5. Amikor a lakkal nem körmöt festünk

  Hány körömlakk az elég? Aki túl intimnek találja a kérdést, annak biztos, hogy több tucat különlegesnél különlegesebb színű, állagú és hatású körömlakkja pihen az erre szolgáló dobozban, és csak gyűlik és gyűlik.


 6. A tavasz trendszínei

  Ééééés igen!!! Végre ismét kollekció-váltáshoz érkeztünk! Ha egyelőre még csak a naptár is mondja ezt, már akkor is lassan kézzelfoghatóvá válik, hogy itt a tavasz


 7. 5 galaktikus körömminta 2.

  Telihold - Folytassuk még pár szóban a Telihold körömminta festését! Hogy valósághűbbé tegyük a Holdat, cseppentsünk egy csepp fehér festéket a műanyag lapra, majd adjunk hozzá fél csepp feketét.


 8. Chevron körömminta, azaz cikázó húsvéti trendek

  Ejtettünk már szót az idei trendi húsvéti körömmintákról, amelyek idén két igen jellegzetes irányban ágaznak el. Az egyik, amikor a körmökön állatfigurák, húsvéti jelenetek jellegzetes szimbólumok jelennek meg, élethűen, néha egészen az infantilizmus határáig. 9. Húsvéti körömminták

  Megérkezett a tavasz, és a kiviggyanó napsugár, a kikelet és a madárcsicsergés mindannyiunkat arra késztet, hogy lerázzuk magunkról a téli álmot. A ruháinkat vékonyabbra és színesebbre cseréljük, és ez jellemző a körömfestésünkre is. 10. Az örök francia

  Az egyik legrégebbi körömfestési mód, amely sosem megy ki a divatból. Olyan, mint a ruhában a „kis fekete”: szinte minden alkalomra illik és szinte mindenkinek jól áll, vagyis egy nő mindig számíthat rá a válságos helyzetekben.


 11. Tavaszi körömtrend 2015

  Manapság a divat annyira szerteágazó, mind a cipők, mind a ruhák területén – és természetesen a körömfestés világában is, hogy igen nehéz trendeket felállítani.


 12. Mitől mentes az 5-free lakk?

  Ez a csoport már az előzőeknél is szigorúbb egészségügyi szabályokat tart magára vonatkozóan kötelezőnek. Két újabb összetevő esik ki a 3-free-nél felsoroltakhoz képest: nem tartalmaz formaldehid gyantát és kámfort sem.


 13. Mitől mentes a 3-free lakk?

  Nem újdonság már, de mégis ünnepelendő jó hír, hogy a körömlakkok piacán is kezdenek teret nyerni az egészségre kevésbé ártalmas termékek. Természetesen egészséges dolgokról még mindig nem beszélhetünk, hiszen a lakkok összetételében nem nagyon találunk nem szintetikus összetevőt, mégis dicséretes az a törekvés, hogy a leghúzósabbakat próbálják leváltani.


 14. Szókimondó lakknevek 2.

  Folytassuk a sort további gyártók egyedi termékneveivel! A Dance Legend körömlakk márka tavaly óta kapható nálunk. Márkaneve önmagában is különleges, így eleve adja magát, hogy a termékei sem lehetnek pusztán piros, zöld stb. szimpla jelzőkkel ellátva.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}