Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Folyton ki van száradva a kezed? A paraffinos kézápolás csodát tehet!

  Neked is túl száraz a kezed télen, netán ki is repedezik? A hideg időben a bőr sokkal gyorsabban veszít nedvességéből, hamar kipirosodhat, kiszáradhat, de a paraffinos kézápolás után újra visszanyerheti régi feszességét. Ha te is arra vágysz, hogy a kezed puha és bársonyos legyen, akkor ideje kipróbálnod ezt a varázsszert!

  Kategória: Géllakk

 2. Vízöntő vagy? Mutatjuk, milyen szuper géllakkok illenek hozzád!

  Mivel a Nap hamarosan a Vízöntő jegyébe lép, megnézzük, mi jellemzi e jegy szülötteit. Mi az, amivel ki tudnak ők tűnni a többi jegy közül? Milyen színek és minták illenek hozzájuk a géllakkozás terén? Annyit már előre elárulunk, hogy a többi csillagjegy között ők azok, akik leginkább kedvelik az extravagáns dolgokat.

  Kategória: Géllakk

 3. 3+1 új terméket ajánlunk figyelmedbe

  Kezdjük a 2023-as évet hasznos újdonságokkal! Idei első cikkünkben négy új termékünket szeretnénk a figyelmedbe ajánlani, amelyekkel hatékonyabbá válhat az otthoni körömápolás szeánszod. A rizskivonatot tartalmazó előkészítő folyadékok mellett most egy eperillatú fertőtlenítőszert is bemutatunk. Ismerd meg, hogy melyiket mire lehet használni!

  Kategória: Géllakk

 4. Vajon mi lesz a divat 2023-ban a műkörmök terén?

  Egy új év kezdetén mindenki izgatottan várja, mit jósolnak az asztrológusok, kártyavetők az elkövetkező hónapokra, melyik csillagjegy lesz szerencsés, milyen hatások várhatók. De ugyanilyen érdeklődés övezi a körömtrendeket is. Január elején sokan találgatják azt, hogy milyen köröm lesz a divat 2023-ban. Vajon milyen színek és stílusok lesznek közkedveltek? Lássuk!

  Kategória: Géllakk

 5. Ezt tudhattad meg a műkörömről – 2022 legnépszerűbb cikkei

  Az év vége mindig alkalmas összegzésre, ezért most végigtekintjük, milyen is volt 2022 számunkra - és ezáltal számodra is. A Moonbasanails igen mozgalmas évet tudhat maga mögött, ezúton is köszönjük a bizalmat és a rendkívüli figyelmet, valamint a rengeteg pozitív visszajelzést, amit kaptunk tőletek. Idézzük fel közösen, milyen témákról volt szó a blogcikkekben, nézzük, hogy melyek voltak a legnépszerűbb olvasmányok!

  Kategória: Géllakk

 6. Boldog karácsonyt!

  Elérkezett az év egyik legjobban várt időszaka, a karácsony. Mostanra már biztosan mindent beszereztél, hogy minden kéznél legyen a nagy nap előtt.

  Kategória: Géllakk

 7. Innovatív megoldás a körömápolásban

  A szép és egészséges köröm nem csak az ápoltságról, de az egészségügyi állapotról is árulkodik. A körömápolás nem igényel különleges szaktudtást, csupán odafigyelést, alaposságot és a megfelelő alapanyagok, előkészítő folyadékok és eszközök használatát.

  Kategória: Géllakk

 8. Évvégi hajrá és csomagfeladás 2022 év végén

  Már csak alig pár hét maradt ebből az évből és éppen ezért most szeretnénk veled néhány fontos információt megosztani. Fontos számunkra, hogy a karácsonyi és szilveszteri körömdíszítéseitek elkészítéséhez szükséges alapanyagok és kellékek még időben megérkezzenek hozzád.

  Kategória: Géllakk

 9. Megszületett a döntés: az év színe 2023-ban a Viva Magenta!

  Minden év decemberében izgatottan várják a divatot követő cégek, hogy a világhírű Pantone festékgyártó vállalat mit választ a következő év színének. A bejelentés most sem váratott magára sokáig: a Pantone 18-1750 kódszám alatt versenyző Viva Magenta lett a befutó. Ez a vörös egyik árnyalata, mely körömlakként is nagy lehetőségeket rejt magában. Ismerd meg a színválasztás történetét!

  Kategória: Géllakk

 10. Körömtörténelem: tudod, hogy miért olyan divatos a piros lakk?

  A piros a szenvedély és a szerelem színe, energikusságot sugall, ezért nem véletlen, hogy minden nő odáig van érte. A körömlakkozás történetében is jelentős szerepet játszott a vörös lakk, erről és más érdekességekről is olvashatsz legújabb cikkünkben. Tarts velünk egy kis időutazásra

  Kategória: Géllakk

 11. Óvodás kislányoknak körömlakk? Miért ne?

  Sok esetben előfordul, hogy gyermekünk is szeretne magának szép színes körmöket, pont olyat, mint amilyen az édesanyjának van. Ne hadakozzunk ellene, sőt egy közös program lehet a kislány körömlakk elkészítése. Hamarosan jön a téli szünet, lesz tehát elég idő a színek kipróbálására. Egy tanácsot azonban mindenképpen fogadj meg: mindig használj gyerekbarát körömlakkot a csillogó minták elkészítéséhez!

  Kategória: Géllakk

 12. Milyen legyen idén a karácsonyi körömlakk?

  Minden családban visszatérő kérdés karácsonykor: milyen színű legyen idén fa díszítése? Ha téged emellett az is foglalkoztat, hogy milyen legyen az ünnepi manikűröd, akkor gratulálunk! Igazán energikus és megbízható ember vagy, mivel nagy figyelmet fordítasz minden apró részletre. De tényleg: milyen is legyen idén a karácsonyi körömlakkod? Hoztunk pár gyorsan elkészíthető, ünnepélyesebb hangulatú mintát. Válassz kedvedre!

  Kategória: Géllakk

 13. Jöhet egy extravagáns körömdíszítés?

  A körömdíszítés számtalan módja közül most a konfetti körömdíszekkel ismerkedhetsz meg. Az írásból kiderül, hogyan kell elkészíteni ezt a divatos dekorációt a géllakkos körmökre és az is, mely eseményekre ajánljuk. Ha még nem volt glitter szivárványos körmöd, itt az ideje kipróbálni!

  Kategória: Géllakk

 14. Milyen előnyös tulajdonságai vannak egy modern UV-LED lámpának?

  Akár kezdő manikűrös vagy, akár profi vagy már ezen a téren, és akár ez a munkád, akár csak hobbiból készítesz körmöket, egy valamire biztosan szükséged van: egy profi műkörmös lámpára! Szerencséra a Moonbasanails kínálatában ebből is többfélét találsz, most viszont élünk a lehetőséggel és a 36 W-os, fehér, nyomógombos LED nail lámpát vizsgáljuk meg tüzetesebben. Ismerd meg e remek lámpa előnyeit!

  Kategória: Géllakk

 15. Amit mindenképp be kell szerezned a buliszezonra: a foszforeszkáló géllakk

  Szeretnél kitűnni a tömegből? Szeretnéd, hogy egy buliban minden szem rád szegeződjön? Ha igen, akkor partizáshoz válaszd a foszforeszkáló géllakkot! Ez a típus világít a sötétben, így viselője extra figyelmet kaphat. Ismerd meg a foszforeszkáló géllakk előnyeit! Vigyél egy kis színt a szürke hétköznapokba!

  Kategória: Géllakk 16. Miért nem mindegy, milyen színű a géllakk a körmödön?

  Az a jó az otthon elkészíthető manikűrben, hogy szabadon megválaszthatod, milyen színűre fessed a körmödet. Mindenkinek vannak kedvenc árnyalatai, de néha-néha újítani sem árt. Írásunkból most megtudhatod, melyik szín mit jelképez és tippeket is kapsz ahhoz, melyiket hol viseld.

  Kategória: Géllakk 17. Ezeket a munkavédelmi előírásokat kell betartanod műkörmösként!

  A műkörmös szakma manapság a legnépszerűbb foglalkozások közé tartozik. Viszonylag kicsi energiabefektetéssel jár, szép a munkakörnyezet és emberekkel lehet foglalkozni. Kell ennél több? Ahhoz azonban, hogy sikeres legyél és hosszú távon elégedettek legyenek a vendégeid, neked is be kell tartani a munkavédelmi előírásokat. Lássuk, melyek ezek!

  Kategória: Géllakk

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}