Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Téli színkavalkád

  Elgondolkodtál már azon, mi alapon választod ki a kedvenc színkombinációidat? Mi az, ami illik a bőrödhöz, hajadhoz? Szereted az állandóságot, egy jól bevált trükköt egész évben képes vagy bevetni, így sosem csalódhatsz? Vagy te is azok közé tartozol, akik követik a napot, az évszakokat és mindig valami újat próbálnak ki?


 2. Készíts magadnak francia manikűrt!

  A francia manikűr méltán az egyik legnépszerűbb körömdíszítési forma. Egyszerű, kifinomult, nőies. Bármilyen alkalomhoz, ruhadarabhoz jól illik. Csak egy baj van vele: amennyire egyszerűnek tűnik, annyira nehéz elkészíteni.


 3. 2020-as év színe: Klasszikus kék

  Mint minden évben, úgy 2019 év végén is a nagy színhatározó cég, a Pantone meghatározta a globális folyamatok és a világban zajló események alapján, hogy mi lesz 2020 év színe. 4. Évvégi hajrá és csomagfeladás 2019 végén

  Már csak pár hét maradt ebből az évből és hamarosan mindenki a jólmegérdemelt évvégi pihenőre készül. Ezért most szeretnénk néhány fontos információt megosztani veled, hogy a karácsonyi és szilveszteri körömdíszítéseid elkészítéséhez szükséges alapanyagok és kellékek még időben megérkezhessenek.
 5. Téli zselés műköröm díszítések

  Nincs még ötleted, hogy milyen körömdíszítésed legyen a télre? Most mutatunk néhány izgalmas példát arra, hogy körömdíszítésed hogy dobhatod fel és hogyan turbózhatod fel téli zselés műköröm díszítésed Moonbasanails termékekkel.


 6. Téli géllakkos körömdíszítések

  Tudod már, hogy milyen lesz az idei téli körömdíszítésed? Tervezgeted már, de még nem jutott semmi használható az eszedbe? Mostani blogbejegyzésünk segít ötleteket, inspirációkat szerezni legújabb téli géllakkos körömdíszítésedhez.


 7. Te is rosszul mosol kezet?

  A téli időszakban különösen fontos a kéz higiéniéja. Nem csupán azért, hogy ápoltak maradjunk – hanem mert az egyszerű kézmosással megvédhetjük magunkat a cseppfertőzéses betegségektől.
 8. Indul a halloween party!

  Készíts magadnak stílusos körmöket matricák segítségével! Hamarosan itt van október vége-november eleje. A temetők gyertyafényes csendje mellett megkezdődik a halloween party-k ideje is. 9. A körömbőr ápolása

  A körömágy, a körömágybőr érzékeny terület, amely hamar megsérülhet, könnyen túlszárad, beszakad. Fontos, hogy a megfelelő módon ápoljuk. 10. Fejezd ki az egyéniségedet Moyra körömnyomda segítségével!

  Egyre népszerűbb körmös technika a körömnyomda használata. Nem csoda: segítségével azok is tökéletes mintákat körmükre varázsolni, akiknek nincs semmi rajzkészségük, gyakorlatuk, vagy otthon szépítik körmeiket. Emellett nagy előnye, hogy minden típusú körömre alkalmazhatjuk: a hagyományosan lakkozott, az épített zselés, a porcelán, illetve a gél lakkozottra is.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}