Géllakk, gél lakk és műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Baby boomer körömdíszítés

  A Baby boomer körömdíszítés az utóbbi idők egyik legnépszerűbb és leggyakrabban kért körömdíszítési technika, ami valahogy mindenki érdeklődését egyből felkelti, ahogy meghallja. És valóban, a Baby boomer körömdíszítés egy halvány átmentet képez a klasszikus francia és az új divatú ombre körömdíszítés között. 2. Hogyan hangold manikűröd a meleg időszakra? 2022-es körömdivat nyomában!

  Tavasz beköszöntével minden kiszínesedik és felfrissül, beleértve a körmeidet is! Mert a tavasz, nemcsak a változást és az új élet reményét hozza el, hanem tele van csodálatos színekkel. Ez a kezdet szimbóluma! A 2022-es tavaszi-nyári szezon körmei egyszerre kreatívak és elbűvölőek, ugyanakkor kifinomultak és tele vannak meglepő részletekkel.

  Kategória: Géllakk

 3. Gél lakkos körömdíszítések húsvétra

  A Húsvét a legtavasziasabb ünnep. Mivel mással lehetne megünnepelni, mint egy csodálatos körömdíszítéssel, ami még inkább emeli az ünnep fényét és tökéletesen összhangot teremt közted és az ünnepi megjelenésed között.


 4. A manikűr, mint a körömrágás legádázabb ellensége

  Nem ritka esett, hogy a szépségszalonokba olyan nők – akár férfiak is – fordulnak meg, akik szégyenkezve ugyan, de felteszik a nagy kérdést: megfelelő körömápolással van esélyem arra, hogy leszokjak a körömrágásról? A válasz igen! Egy tanulmány szerint 21 nap kell ahhoz, hogy egy szokástól megválj. Szóval légy türelmes! Ha a lerágott körmöd takargatása helyett szeretnél szép, ápolt körmöket, itt az ideje tenni ellene.

  Kategória: Géllakk


 5. Géllakozás kontra műkörömépítés – hogyan tudok dönteni?

  Hódít a hölgyek körében a géllakozás és a műköröm építés művészete. A módszer népszerűségének titka változatos és hosszan tartó tulajdonságaiknak köszönhető. A rengeteg alternatíva között bizonyára benned is felmerült már az a kérdés, hogy melyiket érdemes választanod. Ha te sem tudsz kiigazodni a neten keringő sok infó között, vagy nem érted a géllakozás és zselés műköröm fogalmát, akkor jó helyen jársz. Bemutatjuk és segítünk eldönteni, hogy mi a kettő közti különbség, illetve hogy kinek mit érdemes választani.

  Kategória: Géllakk

 6. 2022-es tavaszi körömtrendek

  Te is izgatottan vártad a jóidőt? Már februárban kikészítetted a tavaszi dzsekidet, hiába tomboltak a fagyok – hátha egyik reggel mégiscsak elindulhatsz benne? Úgy tűnik, végre fellélegezhetünk, a nappalok hosszabbak, a hőmérő pedig egyre gyakrabban mutat 10°C feletti hőmérsékletet. Elő a többi könnyű, tavaszi ruháddal is! És persze, ne felejtsd el hozzájuk igazítani a körmeidet is!

  Kategória: Géllakk


 7. Hogyan segíthet egy szép műköröm a szorongás feldolgozásában?

  Biztosan te is észrevetted már, hogy a színek és minták, amelyekkel körülveszed magad, milyen erősen hatnak a hangulatodra és az érzelmi állapotodra. Ennek bizony tudományos oka van. Ha elmész egy jó körmöshöz, annak akár terápiás hatása is lehet, és még hetekig élvezheted a jótékony hatásait. Olvass tovább, és megtudod, hogyan űzheted el a stresszt és a szorongást egy szép manikűrrel.

  Kategória: Géllakk

 8. A Baby boomer 2022-ben is trendi

  A visszafogott elegancia sosem megy ki a divatból. Ezért, ahogyan a hagyományos francia manikűr felett sem járhat el az idő, úgy a fiatalabb kistestvére, a Baby boomer technika is népszerű marad.

  Kategória: Géllakk

 9. Mi a mágneses géllakk technika, azaz a Tiger eye?

  Mi a mágneses géllakk technika, azaz a Tiger eye? Kedveled a ragyogó, vadállatian villanó körmöket? Akkor neked szól a szezon legtrendibb manikűrtechnikájáról szóló cikkünk! Elmondjuk, mi az a Tiger eye vagy mágneses géllakk technika és hogyan tudod tökéletesen kivitelezni.

  Kategória: Géllakk

 10. Mi kell egy jó géllakk kezdőszettbe?

  Akár hobbiból szeretnél géllakkozni, akár a profi karriered elindításán dolgozol, szükséged lesz egy olyan kezdőszettre, amiben minden eszköz rendelkezésedre áll majd a leggyakoribb teendők elvégzéséhez. Ebből a cikkből megtudhatod, pontosan mi az, ami kihagyhatatlan, milyen extrákkal tudsz gyorsan és könnyen fejlődni, és első körben mi az, amire egyelőre nem feltétlenül kell költened, ha nem akarsz.

  Kategória: Géllakk

 11. Miért válaszd a Moonbasanails 3step géllakkokat?

  A Valentin napi akciónk főszereplői, az új 3step gél lakkok a Moonbasanails legújabb fejlesztésű termékei. Hogy miben tudnak újat mutatni és miért érdemes ezt a géllakkott választanod? Olvasd el a cikket és megtudod.

  Kategória: Géllakk 12. Moonbasanails a tiktok-on!

  Elindult a Moonbasanails tiktok fiók, ahol rendszeresen osztunk meg népszerű géllakkokról és termékekről videókat tiktoknak megfelelő módon.

  Kategória: Géllakk

 13. Miért válik le a gél lakk?

  Elkezdett lejönni a körmödről a gyönyörű manikűr, amiért órákat ültél a körmösödnél? Ezt a jelenséget fellevegősödésnek hívjuk, és sajnos nagyon sok emberrel előfordul. Ebben a cikkben rámutatunk a jelenség okaira, és arra is, hogy mit tudsz kezdeni a helyzettel.

  Kategória: Géllakk

 14. Túl lett reszelve a körmöm, mit tudok tenni?

  Fájnak a körmeid, amit égő érzés is kísér? Akkor valószínűleg túl lett rezelve a körmöd. Ebben a cikkben megmutatjuk, hogyan vészelheted át a gyenge körmökkel járó fájdalmakat, ahogy azt is, hogy a jövőben hogyan előzheted meg géllakozás közben a köröm túlreszelését.

  Kategória: Géllakk

 15. Géllakkok kedvezményesen: leárazásaink januárban

  Az ünnepek súlyos kiadásokkal járnak. Ezért teljesen érthető, ha januárban spórolni szeretnél. Ha ennek ellenére is vennél magadnak pár gyönyörű körömlakkot, nem kell lemondanod ezen terveidről. Hiszen a Moonbasa oldalán számtalan új évi akció vár téged. Nézzük is, mely géllakkokat tudod kedvezményesen beszerezni a hónapban.

  Kategória: Géllakk

 16. 3+1 manikűr, amit otthon is meg tudsz csinálni

  Az új év sokakat késztet arra, hogy megújítsák eddig berögzült szokásaikat. Vannak, akik a körömfestésbe is csempésznének egy kis izgalmat. Ebben a cikkben bemutatunk egyszerű, de nagyszerű körömfestési technikákat, amiket akár otthon is meg tudsz csinálni.

  Kategória: Géllakk

 17. Boldog Karácsonyt!

  Idén is elérkezett az év egyik legjobban várt időszaka, a karácsony! Mostanra már biztosan mindennel elkészültél vagy még a végső simításokat végzed a nagy nap előtt.

  Kategória: Géllakk

 18. Mitől fájhat a köröm?

  Télen megsokszorozódnak a körmeinkkel kapcsolatos problémáink, emiatt egyáltalán nem meglepő, ha ebben az időszakban kezdenek el fájni a körmeid. Aggodalomra semmi ok: az esetek túlnyomó többségében átmeneti állapotról van szó, ami magától elmúlik. Nézzük is mi állhat a köröm fájdalom mögött.

  Kategória: Géllakk

 19. Manikűr szünet: mikor szükséges és miért?

  Rendszeresen viselsz manikűrt, de mostanában folyamatosan letörnek tőle a körmeid? Ennek valószínűleg az az oka, hogy a körmeidnek egy kis szünetre van szüksége a körömfestő anyagoktól. Nézzük is, hogy pontosan mi okozza a körmök károsodását.

  Kategória: Géllakk

 20. 2022-es manikűrtrendek: fókusz az izgalmas formákon és a feltűnő színeken

  Ugyan a 2022-es körömtrendek nem sokban térnek el az idei trendektől, ám így is látni köztük érdekességeket. Közös témájuk a feltűnő színek, és az izgalmas formák. Így, ha kedveled az ilyen manikűröket, akkor mindenképp érdemes vetned egy pillantást a 2022-es trend előrejelzésekre. Nézzük is, milyen körmök lesznek divatosak jövőre!

  Kategória: Géllakk

Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}