Géllak, műköröm blog

géllakk, zselélakk, lakkzselé, műköröm zselé, körömnyomda

 1. Hosszú és kemény tél után hirtelen köszöntött ránk a szinte-szinte nyár. Zöldülnek a fák, zsendül a fű és egyre több minden borul virágba. Ki bírná ki ezentúl a szobában? A természet szerelmeseit már hívja-csalogatja a természet, és nem fogja nyugton hagyni őket egészen a késő őszi hidegek beálltáig (vagy utána sem).
 2. Hamarosan itt vannak a forró hetek és azon kell aggódnunk, hogy hogyan vészeljük át a rekkenő hőséget és hova meneküljünk hűsölni és felfrissülni a kánikula elől. Most összegyűjtöttük Neked mindazokat a zselés műköröm tippeket, amelyekkel biztos eredményt érhetsz el az idén nyáron.


 3. Ebben a ragyogó tavaszban már most elkezdhetjük gyakorolni a nyári pasifogó körmöket. Mitől lehet pasifogó egy köröm? Tévedés, nem attól, hogy mi nagyon dögösnek találjuk magunkat benne, hanem attól, hogy a férfiakat vonzza. Azt pedig, hogy nekik mi tetszik, csak ők tudják megmondani. Ha nincs még az életünknek párja, akit meg tudnánk kérdezni, kénytelen vagyunk a statisztikákra hagyatkozni.


 4. Szerencsére visszafordíthatatlanul közleg a nyár, egyre inkább szükség van időtálló körömdíszítésre, ami ellenáll a strandolásnak és a bulizásnak! A gél lakkos körömdíszítések pont azoknak jó, akik az egész nyarat aktívan töltik! Less el pár tuti műköröm tippet és valósítsd meg saját nyári körömdíszítésed gél lakkok és kiegészítők segítségével!


 5. Már többször írtunk a menyasszonyi trendekről, hogy mire érdemes figyelni, mit kell szem előtt tartani és mit nem szabad elkövetni, ha tökéletes eredményt szeretnénk elérni. Most pedig képekben foglaljuk össze, mindazt, amiről eddig írtunk. Avagy jöjjön néhány körömdíszítési tipp a frissen házasulóknak!


 6. A japán manikűrt bármelyik műkörmös szalonban kérhetjük, hiszen a technológia nem csak elterjedt már hazánkban, de az egyik legnépszerűbb szolgáltatás lett napjainkra. Bár a kereskedelemben kaphatóak hozzá készletek, addig amíg ismerkedünk a módszerrel, érdemes szakemberrel végeztetni az ápolást.


 7. Mindannyian hallottunk már a gésa-kultúráról, amely kiválóan demonstrálja, hogy Japánban mennyire fontos a szellemi kulturáltság mellett a jól ápoltság is. Pontos és részletes szabályai vannak a haj, a bőr és a körmök rendben tartásának, alapos és gondos ápolásának.


 8. A francia manikűrök világába kalauzolunk el és egyben a széria utolsó eleméhez, a negyedik részhez érkeztünk. Ha figyelmesen követted az előző posztokat mostanra már szinte mindent tudsz a témáról és már csak egy terület maradt, amit nem érintettünk a francia manikűrök világából. Ez pedig a...


 9. Cikksorozatunk első részeiben áttekintettük a töretlen népszerűségű francia körömfestés kialakulásának történetét és alap formai változásait. Nézzük most meg, hogy napjainkban, amikor jellemzően a hosszú ideje fennálló trendek tovább élése mellett számos oldalág és változat keletkezik, hányféle változatban találkozhatunk a francia festéssel!


 10. A születése óta rendkívüli népszerűségnek örvend a francia manikűr, nyilván ennek köszönhető, hogy számos változata látott azóta napvilágot. Mivel a köröm természetes adottságait hangsúlyozza, eleve minden körömformával mást és mást mutat. A francia festés alkalmazásának első évtizedeiben meglehetősen kötöttek voltak a szabályai, a körmüket festő nők és a manikűrösök igyekeztek az alapformához tartani magukat.


 11. A francia manikűr kimeríthetetlen téma, hiszen a megszületése óta töretlenül része a körömfestés divatjának. Tulajdonképpen nem tudott még másik olyan festésmódot adni a világnak a körömpingálás piaca, amely ilyen hosszú időn át tartotta volna magát a trendben, illetve ilyen sok változata lett volna.


 12. Egy új blog sorozatot indítunk útjára a mai napon, amelyet Veled együtt kívánunk majd a jövőben közösen alakítani. A célunk, hogy minél több és minél pontosabb információkkal lássunk el, hogy magabiztosan hozhass döntést legújabb körömdíszítőid beszerzésével kapcsolatban. 13. Még tavaly indult el hódító útjára, de 2017-ben fog csak igazán nagyot szólni. Ez pedig nem más, mint az üveghatás, aminek az elkészítése sok türelmet és kitartást igényel alkotójától, de a végeredmény, ahogy az már lenni szokott az összetettebb mintáknál, itt is kárpótolni fog.


 14. Kemény tél után hirtelen köszöntött be a tavasz. Így megállapíthatjuk, hogy hamarosan megkezdődik az esküvői főszezon. Az ébredő tavaszban merészebb és lendületesebb körmök kapnak helyet a házasulandó hölgyek kezén is. Gyakori a térbe kilépő minta, a kontraszt és a meglepő hatások. Érdemes hát utánanézni idejében, hogy milyen trendek határozzák meg a menyasszonyoknak készülő körmöket. 15. Ki ne ismerné azt a kellemesen édeskés ízt, aminek bárki pillanatok alatt rabjává tud válni, ha belekóstol és ha nem vigyázunk, akkor kis idő alatt akár egy egész üveggel is eltűnhet a mogyoróvaj. A rendkívül csábító ám néha kissé veszélyes mogyoróvaj színárnyalat debütál idén a tavaszi-nyári színpalettán.


 16. A Húsvét a legtavasziasabb ünnep. Mivel mással lehetne megünnepelni, mint egy csodálatos körömdíszítéssel, ami még inkább emeli az ünnep fényét és tökéletesen összhangot teremt közted és az ünnepi megjelenésed között.


 17. A tavasz egyre inkább érezteti áldásos hatását és az időjárás is kezdi végre feledtetni velünk a mögöttünk álló zord telet. Reggelente már egyre jobban érezhető a nap melegítő sugara, visszakerültek a szekrénybe a vastag kabátok, előkerültek a könnyedebb tavaszi kiegészítők is.


 18. Már javában a tavaszi heteket éljük és végre magunk mögött tudjuk az igencsak hosszúra és hidegre sikeredett telet. Végre megújulhatunk, felfrissülhetünk a tavaszi napsugarak adta kellemes meleg cirógatásától és levegőben már benne van a nyár kellemes ígérete. Ideje hát felkészülni az idei főszezonra!


 19. Előző fejezetünkben alaposan kiveséztük, hogy mi mindenre érdemes odafigyelni ha tökéletes manikűrt szeretnénk magunknak. Most itt a folytatás, ami a technikákat részletezi, avagy hogyan érdemes a tökéletességet elérni a körömdíszítésben.


 20. Megint erősödik a körömfestési divaton belül az a trend, amelyben sima egyszínű flekkekből áll össze a minta. A korábbi cikkünkben említett színárnyalatos körömfestés nem csak abból a szempontból érdekes, hogy szép színárnyalatokat kell összeválogatni, hanem abból is, hogy minden színárnyalat máshogy „adja ki” a körömfestés hibáit, így nagyon érdemes megtanulni és begyakorolni, hogy szép, egyenletes és hibátlan legyen a festés.


 21. A gyönyörű ruhák, az elképesztő sminkek mind-mind megkövetelik a különleges manikűröket is. De hogyan tartsunk lépést? Korábban már esett szó a körömgyűrűről, de egészen más megvilágításban. A legújabb divat szerint a gyűrűk valóban magába a körömbe (általában természetesen a műkörömbe) kerülnek bele egy előre elkészített kis lyukon átfűzve.


Blog értesítő

Bezárás

{{ctrl.message}}